Balearerna

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter sju veckor hemma,va det mysigt att komma ner till Almerimar där båten låg. Efter en vecka med startmotor problem så seglade vi äntligen dom två dygnen mot Balearerna. På morgonen kunde vi lägga ankare vid en lång härlig strand vid Formentera. Fantastiskt ställe  men det gäller här som övriga öar att ligga på ankare för det är löjligt dyrt att gå in i hamn  , speciellt Formentera . Ca  4000:- per natt !!!!.  Vi seglade runt Ibiza i ca en vecka med många mysiga vikar och en badtemperatur på 28 grader så kunde man ju inte klaga, eller hur ?. Färden gick sedan vidare mot huvudmålet Mallorca som vi hört mycket positivt om.  Vi blev inte besvikna , vilka underbara vikar med enorma sandstränder, en del som bara kan nås med båt.  Vi fick även besök här , först kom Camilla med Alexander som stannade 6 dagar hos oss med mycket trevliga kvällar och en hel del solande och badande. När dom lämnade som kom Rasmus och Johanna som hade bokat 8 dagar  hos oss,  Kanon kände vi.  Det blev en vecka med lite blandat väder men vi var ute och åt och hade underbart med sol o bad hela veckan . I samband med att dom åkte hem så följde även Mia med hem för att hälsa på sin pappa .  Kan ni tänka er hur tomt det blev för mig kvar på båten då man haft gäster i 2 veckor , skittråkigt. Mia  kom tillbaka 6 dagar senare och vi började så smått att röra oss mot fastlandet igen. Planen var att hälsa på Steffe o Eva i deras nyinköpta villa i Altea nära Benidorm . Vi var där i 2 dagar och hade riktigt trevligt, Tack  Eva o Steffe . Vilket fint hus ni köpt. Vi seglade sedan vidare söderut mot vår kommande vinterhamn där vi bokat 6 månader Almerimar.  Sedan så följde en vecka med massor av arbete , Underhåll av maskiner och båt in och utvändigt  Puh  .   Nu stänger vi denna blogg för detta år   Ha det gott alla.    Thomas o Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s