Gibraltar till Malaga

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter en besvärlig resa från Lanzarote på 5 dygn så fick vi lite belöning när vi kom fram till Gibraltar. Riktigt engelskt, med massor av pubar och fish and chips på varenda restaurang. Vi blev kvar här precis bredvid flygplatsen i 4 dagar med bl.a utflykt upp på klippan  . Det måste upplevas.  Därifrån gick färden till Marbella och den östra hamnen.  Nu för första gången på vår  seglats började vi få problem med fulla hamnar samt att det inte är så roligt att ligga för ankare här på spanska kusten. Vi blev kvar här ca 10 dagar med besök av Camilla samt hennes kompis Josefin . Väldigt uppskattat.När dom åkte hem så flyttade vi oss till Malaga där vi faktiskt hade en enorm tur på bryggplats , men dyr.  Malaga visade sig vara en underbar stad, väldigt lik Barcelona i känslan med en hel del turister, inte minst svenskar.  Därifrån seglade vi till Almerimar för att parkera båten i 7 veckor så vi kunde åka hem till nära o kära över sommaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s