Fuerteventura Lanzarote Holland

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi hade avskedsmiddag med våra kära kompisar som var kvar på Gran Canaria. Dagen efter avsegling mot Fuerteventura, där vi ankrade upp  helt ensamma utanför en fantastisk strand, kändes nästan som tropikstrand . Därefter vidare mot huvudstaden på Fuerteventura som heter Puerto de Rosario.  Ingen vacker eller spännande upplevelse men där fick vi kärt besök ifrån Sverige med Daniel Terese och lilla Theo. Dom hängde med oss en vecka då vi tog oss till södra Lanzarote och Marina Rubicone.  En väldigt fin marina där det finns allt. Dock väldigt blåsigt och ganska kallt. Vi stannade där någon vecka innan vi fortsatte till huvudstaden Arrecife där vi skulle lyfta vår båt och åka hem några veckor.  Travelliften var gigantisk med hela 820 ton i lyftkapacitet!!!!.   vi kände oss som en liten jolle. Vi flög hem via Holland då det var Mias födelsedag och vi ville gärna kolla på tulpaner och för att titta på en möjlig ny bobåt för hemmavattnen i Stockholm. Den visade sig vara så fin så det blev affär, jättekul tycker vi då vi nu får möjlighet att i framtiden utforska kanalsystemen i Europa. vi hyrde en bil för att kunna ta oss en tur till Keukenhof med alla sorters tulpaner du kan tänka dig,  helt enormt. Blev även några bilder vid tulpanfält. Har aldrig sett något liknande , helt fantastiskt och kan verkligen rekomenderas. Keukenhof har öppet från mars till maj .

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s