Gran Canaria

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hej   Long time no see. Hemsidan har som ni märkt varit väldig lugn en lång stund. Vi troor detta beror på att det kändes som vi var framme när vi kom till Puerto de Mogan på Gran Canaria.Detta var ju vårat mål där vi hade bokat plats över vintern.GC är ett väldigt bra ställer för släkt o vänner att hälsa på då det är otroligt många billiga flights från Stockholm. Först ut var Daniel,Ellen och Astrid samt Ellens familj. Dom hyrde ett underbart hus i Puerto Mogan med fantastisk utsikt över havet. Sedan fick vi besök av Mias pappa och Camilla .Vi tog ett antal bilfärder  runt ön tillsammans. Vi hann även med några vackra vandringar i bergen. När vi firade nyår här tillsammans med vänner så kom Daniel,Terese och lilla Theo ned och var hos oss i 2 veckor . Vi hade jättetrevligt o mysigt med strandliv nästan varje dag.  Den 11 januari så fyllde min mamma 75 år (Thomas mamma) . Vi och min syster Lena , hennes gubbe Tony tog ned båda mamma o pappa en vecka på GC och firade henne rejält . Vi hade jättekul hela veckan med bl.a bilfärder upp i bergsbyar där vi tog en lunch. Efter det så hade vi lite egen tid då vi bl.a hann med att spela lite golf på dagarna . Vi var även till Las Palmas för att fira vår härliga vän Lenas 60 års dag . jag säger bara, vilken fest alltså !!!!  Stort tack Anders o Lena för att vi fick komma . När vi sedan kom tillbaka till vårat hem igen (båten) så var det dags för  Rasmus o Johanna att komma på besök,  vi hade sagt till dom att det inte behövdes några långbyxor eller varma kläder, men denna vecka var den klart kallaste tyvär med bara ca 6-7 grader i bergen när vi var på vandring.  Men det är bara att gilla läget och ta med sig varmt kaffe i ryggsäcken istället för kall öl. Jag tror det slank ned någon öl i alla fall.  På kvällarna var vi mycket på restaurang ,bl.a en fiskrestaurang där vi fick en jättebricka med olika fisk och tillbehör.  Vi hade en jättemysig vecka tillsammans.  Tiden går och det börjar bli dags att röra på sig ifrån Puerto de Mogan. Färden gick till las Palmas där vi fick en bredsideplats bakom en helt ny stor trimaran som försökte segla över till USA för en mässa. Han kom bara en kort bit innan masten föll överbord. I las Palmas så kom våra vänner Lasse o Katarina på besök och vi tänkte göra stan ett par dagar , vilket vi gjorde med bravur. Nu börjar vi att planera nästa ö Fuerteventura .  Väl mött snart kära vänner

 

En reaktion till “Gran Canaria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s