Teneriffa

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi låg på marina San Miguel. Bra marina men inte mycket att göra runt om.Vi hyrde bil så vi kunde utforska ön. Vi fick besök av Daniel,Terese och lilla Theo i en vecka .I marinan så var det ständigt blåsigt upp mot 15m/s varje dag , blir faktiskt lite påfrestande. För att undvika detta så tog vi hyrbilen till Los Cristianos och Las Americas stränder för att bada och sola . På denna sidan av Teneriffa så är det ingen blåst. Detta beror på accellerationzonerna som är mellan öarna .Vi tyckte väl att Teneriffa är sådär så vi började att längta bort till vårt nästa mål som även var slutdestinationen för oss nämligen Puerto Mogan på Gran Canaria . Hasta la vista gott folk så hörs vi från GC i nästa inlägg

2 reaktioner till “Teneriffa

  1. Härligt med barnbarn besök! Vi kommer den 10 januari t om 20 jan!! Amanda med fam är med oss i en vecka❤️👍🏼 Ha det gott tills vi syns!
    Kram Maddi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s