Porto Santo

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter tre dygn till havs kom vi till Porto Santo som ligger ca 40 distans innan Madeira.Vi lade oss på svaj innanför vågbrytarna i hamnen.Kostnaden för att ligga på svaj här var 6,5 euro natten, överkomligt tycker vi . En fantastisk liten ö. Vi hyrde scoter och åkte runt en hel dag. Tillsammans med våra nya vänner Kjell o kaia  det kan jag verkligen rekommendera. Denna ö har till skillnad från Madeira riktigt fina sandstränder och det är nästan tomt så man slipper att trängas,  Riktigt härligt när det är 24 grader i vattnet. Vi stannade här i 5 dagar som bara flög förbi, nu ville vi till Madeira där ingen av oss varit tidigare.  Må så gott alla .  Seglarhälsningar från Thomas o Mia  på White Pearl

En reaktion till “Porto Santo

  1. Hejsan! Härligt det låter☀️ Vi har haft jättehärligt oxå i Riviera 😄 Perfekt ställe! Lycka till på resan till Teneriffa👍🏼 Kram från oss 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s