Albufeira,Culatra,Faro

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi åkte till Albufeira där vi hade två underbara dagar.Vi träffade våra vänner Nader och Noushin från Sydafrika resan.Dom visade runt oss i deras fantastiska stad, bl a var vi på en supermysig taverna som hade jätte god inhemsk buffe. Stort tack!

Sedan seglade vi vidare mot Faro deltat. Där låg vi på svaj utanför en gammal by Culatra där tiden stod stilla. Det kändes som vi kom tillbaka 100 år. Och priserna var helt ok 1euro för en öl gissa om Thomas var nöjd:) Där träffade vi några andra svenska båtar Kjell, Mia från Yea ann och Håkan,Helene från Nike, som vi spenderade några trevliga kvällar med.Vi hittade en liten fisk resturang som serverade super god skaldjurs gryta ( Cataplana ).På tisdagen kom Daniel och Astrid till Faro. Efter en kväll på Culatra åkte vi tillbaka till Lagos. Det var ca 10 Delfiner som följde med oss. Och vi fick våran första fisk.Den var god!Tror Daniel och Astrid hade tur med sig. Vi hade 5 härliga dagar tillsammans med sol,bad lek på stranden LYXIGT:). Våra vänner Lena och Anders från Space hade kommit ikapp oss kul! Det var flera svenskar i marinan Lotti,Nisse och Anicka,Pelle så vi hade några trevliga dagar tillsammans.Innan vi seglade vidare mot Porto Santo utanför Madera.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s